Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Pastýřská roštěnka

0.0
Pastýřská roštěnka

Potřebné ingredience

400g hovězí roštěnky sůl, pepř cibule hladká mouka 50g tuku (rostlinného oleje) 100g uzené klobásy vývar (nebo voda) 150g uzeného sýra 2 lžíce kečupu

Postup přípravy

naklepané, osolené, opepřené a pomoučněné plátky masa opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. vyjmeme, a do výpeku dáme opéct cibulku spolu s klobáskou nakrájenou na kolečka. přidáme zpátky maso, trochu podlijeme a dusíme asi dvacet minut. Pak naskládáme do zapékací nádoby, na každé maso dáme uzený sýr a trochu kečupu, polejeme šťávou z masa a pečeme cca 20 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie