(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pstruh na másle, sypaný mandlemi
Potřebné ingredience
pstruh (1 kus na osobu), máslo, sůl, citrónová šťáva, koření na ryby, mandle (lupínky, nebo nasekané)
Postup přípravy
Vykuchaného pstruha pokapat citrónovou šťávou, lehce osolit a vnitřek vyplnit plátky másla.
Dno pekáčku pomazat máslem, ryby rozložit, posypat je kořením na ryby a navrch dát kousky másla.
Péct, během pečení trochu podlévat vodou a občas rybu potřít vypečenou šťávou.
V závěru pečení pstruha posypat mandlemi.
Vhodnou přílohou jsou brambory nebo zeleninový salát.
Dno pekáčku pomazat máslem, ryby rozložit, posypat je kořením na ryby a navrch dát kousky másla.
Péct, během pečení trochu podlévat vodou a občas rybu potřít vypečenou šťávou.
V závěru pečení pstruha posypat mandlemi.
Vhodnou přílohou jsou brambory nebo zeleninový salát.
Vykuchaného pstruha pokapat citrónovou šťávou, lehce osolit a vnitřek vyplnit plátky másla.
Dno pekáčku pomazat máslem, ryby rozložit, posypat je kořením na ryby a navrch dát kousky másla.
Péct, během pečení trochu podlévat vodou a občas rybu potřít vypečenou šťávou.
V závěru pečení pstruha posypat mandlemi.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé