Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Pstruh na másle, sypaný mandlemi

0.0
Pstruh na másle, sypaný mandlemi

Potřebné ingredience

pstruh (1 kus na osobu), máslo, sůl, citrónová šťáva, koření na ryby, mandle (lupínky, nebo nasekané)

Postup přípravy

Vykuchaného pstruha pokapat citrónovou šťávou, lehce osolit a vnitřek vyplnit plátky másla.
Dno pekáčku pomazat máslem, ryby rozložit, posypat je kořením na ryby a navrch dát kousky másla.

Péct, během pečení trochu podlévat vodou a občas rybu potřít vypečenou šťávou.

V závěru pečení pstruha posypat mandlemi.

Vhodnou přílohou jsou brambory nebo zeleninový salát.

Vykuchaného pstruha pokapat citrónovou šťávou, lehce osolit a vnitřek vyplnit plátky másla.
Dno pekáčku pomazat máslem, ryby rozložit, posypat je kořením na ryby a navrch dát kousky másla.

Péct, během pečení trochu podlévat vodou a občas rybu potřít vypečenou šťávou.

V závěru pečení pstruha posypat mandlemi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie