(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
bulharské zelí
Potřebné ingredience
vepřové nebo kuřecí maso asi 400g, 3 cibule,2 stroužky česneku,kečup nějaký lepší klidně i pálivý záleží jak kdo má rád,menší hlávka bílého zelí,sul,pepř,kmín
Postup přípravy
na větší pánev nebo na woku necháme zesklovatět cibulku a česnek, potom přimýcháme nakrájené zelí a necháme zesklovatět.Maso nakrájíme na nudličky a osolíme,opepříme a necháme orestovat.Orestované maso přidáme k zelí a promícháme přidáme kečup kmín.Takto připravenou směs dáme do pekáčku nebo zapékací misky a dáme asi na pul hodinky zapékat asi při 180-200C.Jako přílohu podáváme krokety,hranolky,brambory,chléb prostě kdo má co rád.Je to moc dobré!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé