(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Taliansky vyprážaný syr
Potřebné ingredience
8 plátkov syra eidam, 3 lyžice čierneho korenia, ochutený paradajkový pretlak alebo kečup, 3 lyžice hladkej múky, 2 vajcia, olej na vyprážanie
Postup přípravy
Paradajkový pretlak alebo kečup zmiešame s múkou a vajcami. Zmes dobre rozšľaháme a potrieme ňou plátky syra. Potom ich mierne osolíme a z oboch strán vyprážame do zlatista. Podávame s hranolkami a tatátskou omáčkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kacanova
(upraveno)
1. 1. 2011, 18:21
vypadá to moooc dobře, určitě vyzkouším, dělám jen klasický "smažák" v trojobalu. chci se jen zeptat, jak silné ty plátky sýra? Já používám tak 1 - 1,5 cm silné. Děkuji
marylue
(upraveno)
3. 1. 2011, 12:34
@kacanova
Ďakujem veľmi pekne Katerinka kľudne môžu byť plátky aké robievaš, aj tie moje boli cca 1-1,5 cm hrubé