(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
špaldové sušenky
Potřebné ingredience
300 g BIO špaldové hladké mouky PRO-BIO, 200 g bio másla, 100g rýžového sladu.
Postup přípravy
Všechny suroviny zpracujeme v těsto anecháme odležet v ledničce 1 hodinky. Poté děláme sušenky. Toto těsto se dá použít i jako linecké, na pracny nebo jako korpus pro koláčky. Nejlepší špaldová mouka je od PRO-BIO, ostatní lepily a nedalo se s těstem pracovat.
Namísto cukru sypeme sušeným nápojem ZAJÍC.
Namísto cukru sypeme sušeným nápojem ZAJÍC.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
onasi
(upraveno)
3. 12. 2007, 23:38
Mila Sono, toto testo mam rada, je bych chtel aupozornit maminky, aby nezpracovavaly testo prilis brzy pred pecenim, ja jsme vloni takto prisla o celou davku tim, ze po nekolika dnech v lednici mi testo nejak jakoby zfermentovalo a chutnalo po mydle Takze je nutne pect zahy... CHutove je testo ale moc dobre, nekdy nahrazuji cast mouky necelozrnou. Toto testo muzete pouzit i na mrizkovy kolac...
nahlásit
sonka
(upraveno)
4. 12. 2007, 16:36
@onasi
Dobrý den Dášo, to je divné, já ho naposledy pekla po týdnu uskladnění v lednici a nic se s ním nestalo. Ono taky hodně záleží na másle. Jednou se mi díky máslu vůbec nepovedlo, bylo to myslim značka Benefit nebo tak . . .ale teď používám jen bio máslo a s ním se krásně pracuje.
nahlásit