(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Květáková polévka se smetanou
Potřebné ingredience
květák, zeleninový bujón, sůl, pepř, kmín, nové koření, smetana, hl. mouka, petrželka, ocet.
Postup přípravy
Rychlá, dobrá a hlavně zdravá.
Nejprve dáme vařit květák s veškerým kořením. Vaříme do měkka.
Po uvaření květáku ho rozmačkáme na měnší kousky. Popř. dochutíme solí, kmínem.
Zahustíme smetanou a hl. moukou, né moc ať polévku nemáte moc hustou.
A podáváme, kdo chce může na talíři dochutit menším množstvím octem. Já ji mám takhle raději.
Přeji dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé