(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Pomazánka Blesk
Potřebné ingredience
4OO g měkkého salámu ( junior, gothaj)1 moravanka ( hradišťanka )1 cibulekečup, majolka, horčiceMoravanku zcedíme a vyndáme feferonku. ( Pro milovníky opravdu velmi pikantních pomazánek lze ponechat).Salám, moravanku a cibuli pomeleme na masovém mlýnku, Dochutíme kečupem, hořčicí a majolkou a pomazánka je hotová. Chutná výtečně na topinkách, chlebíčcích i jednohubkách.
Postup přípravy
Moravanku zcedíme a vyndáme feferonku. ( Pro milovníky opravdu velmi pikantních pomazánek lze ponechat).
Salám, moravanku a cibuli pomeleme na masovém mlýnku, nebo pro lenochy jako já : nasekáme na jemno v mixéru. Dochutíme kečupem, hořčicí a majolkou a pomazánka je hotová. Chutná výtečně na topinkách, chlebíčcích i jednohubkách.
Salám, moravanku a cibuli pomeleme na masovém mlýnku, nebo pro lenochy jako já : nasekáme na jemno v mixéru. Dochutíme kečupem, hořčicí a majolkou a pomazánka je hotová. Chutná výtečně na topinkách, chlebíčcích i jednohubkách.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lewanek
(upraveno)
22. 11. 2007, 21:24
VYPADÁ VÝBORNĚ VYZKOUŠÍM!!!!!