Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Jednoduchý a rychlý segedín

0.0
Jednoduchý a rychlý segedín

Potřebné ingredience

1kg plecka, 4 cibule, 3x 500g sáček kysaného zelí, sádlo, 250ml zakysané smetany, bujón pod vepřové maso, bobkový list, nové koření, sůl, pepř, cukr, kmín, sladká červená paprika, hl. mouka na zahuštění , chili.

Postup přípravy

Cibulku a maso orestujeme na sádle společně s červenou paprikou. Dva sáčky zelí slijeme, ale neproplachujeme. Zelí pokrájíme a přidáme do masa s kořením a bujónem. Podlijeme vodou a dusíme. Když už je maso téměř měkké přidáme poslední sáček zelí a trošku cukru. Zahustíme hl. moukou smíchanou s vodou a nakonec přidáme zakys.smetanu. Podáváme s knedlíkem. Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Cherry111 3. 4. 2008, 15:39
Danuško, VYNIKAJÍCÍ!!!!! Dneska jsem ho dělala a manžel se olizuje až za ušima. Moc děkuju za výborný receptík. (Y) (Y)
danulka23 10. 1. 2009, 16:04
@Cherry111 Peťulko moc mě těší ,že vám chutnalo :o) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie