(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Slovenská kapustnica /zelňačka/
Potřebné ingredience
uzené maso/můžou být křížové kosti,žebra,krkovice.../,klobásy-asi 4 druhy po nožičce,sušené houby-nejlepší jsou hříbky,kysané zelí,sušené švestky,rajský protlak,sladká paprika mletá,kroupy malé
Postup přípravy
Do většího hrnce dáme vařit uzené maso,klobásu,zelí,houby,kroupy,dosolíme,dáme protlak.Potom švestky.Povaříme až jsou suroviny měkké,zahustíme jíškou s mletou paprikou.Podáváme zdobené kyselou smetanou-nemusí být a s chlebem.Klobásu a maso před podáváním nakrájíme na kousky.Dobrou chuť. ;o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Majonela
(upraveno)
22. 4. 2008, 18:14
Mńam,mňammmmmm............