(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Výborné lívance z acidofilního mléka
Potřebné ingredience
280 g polohrubé mouky, 2 celá vejce, sůl, 1 acidofilní mléko, 1 a 1/2 lžičky jedlé sody
Postup přípravy
Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které po upečení natřeme džemem a na střed dáme šlehaný tvaroh a dílek čerstvé jahody a nebo jiného ovoce.Nebo jen tak obalit ve skořici s cukrem, no to je již na fantazii. Tak dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Preburda
(upraveno)
5. 4. 2006, 13:55
Děkuji za prima rychlý recept na úžasné lívanečky, dneska jsme je měli k obědu......no prostě jsou prima.
nahlásit
alík
(upraveno)
16. 3. 2006, 12:13
Zkusila jsem je a všichni se oblizovaly, manžel zbaštil celý vrchovatý talíř potíral je tvarohem nebo i jen namáčel v cukru, je to úžasná lehká véča. Díky za tip netušila jsem, že jsem tak dobrá kuchta, mamka dělala jen z pytlíku a ty nebyly nic moc. Alice
nahlásit