Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

DOMÁCÍ BAILEYS

0.0
DOMÁCÍ BAILEYS

Potřebné ingredience

2 plechovky salka, 1/2 l rumu, 200ml smetany ke šlehání ,převařená voda

Postup přípravy

Salko uvaříme, po dosáhnutí varu stáhneme na mírnou teplotu - cca 1,5hod.Pak necháme vychladnout a v mixéru ušleháme za postupného přilévání rumu a smetany. Možno dát jen poloviční dávku rumu a nahradit ji dávkou převařené vody - slabší varianta pro sváteční pijáky :-).
Podáváme chlazené, uchováváme v lednici.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie