(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Domácí Pečenáče
Potřebné ingredience
Kapr - filety sůl pepř sladká červená paprika olej Nálev : 2 a 1/4 l vody 1 l octa celý pepř dle chuti několik bobkových lístků hořčičné semínko cibuli na kolečka kyselé okurky na kolečka mrkev na kolečka červená paprika na proužky
Postup přípravy
Ryby vyfiletujeme, každou filetu nakrájíme na 5 - 6 kousků.
Osolíme je, opepříme a obalíme v HLM smíchanou s červenou sladkou paprikou.
Smažíme do křupava ve vyšší vrstvě oleje.
Nálev :
2 a 1/4 l vody
1 l octa
celý pepř
několik bobkových lístků
hořčičné semínko
Nálev s kořením povaříme asi 1minutu a přidáme:
několik cibulí na kolečka
kyselé okurky na kolečka
mrkev na kolečka
červená paprika na proužky
Osmažené vychladké ryby narovnáme do sklenic, hezky volně,nepěchujeme, aby se nálev dostal všude a proložíme zeleninou z nálevu a zalijeme teplým nálevem. Ne horkým!!!
Na vrch plné sklenice přidáme 1 polevkovou lžíci oleje a zavřeme.
Uložíme do lednice na 3 dny.Jsou vyborné !
Osolíme je, opepříme a obalíme v HLM smíchanou s červenou sladkou paprikou.
Smažíme do křupava ve vyšší vrstvě oleje.
Nálev :
2 a 1/4 l vody
1 l octa
celý pepř
několik bobkových lístků
hořčičné semínko
Nálev s kořením povaříme asi 1minutu a přidáme:
několik cibulí na kolečka
kyselé okurky na kolečka
mrkev na kolečka
červená paprika na proužky
Osmažené vychladké ryby narovnáme do sklenic, hezky volně,nepěchujeme, aby se nálev dostal všude a proložíme zeleninou z nálevu a zalijeme teplým nálevem. Ne horkým!!!
Na vrch plné sklenice přidáme 1 polevkovou lžíci oleje a zavřeme.
Uložíme do lednice na 3 dny.Jsou vyborné !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
26. 9. 2016, 17:29
Vypadají úžasně, škoda, že u nás doma je jím jen já ....stejně asi jednou neodolám