(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřový řízek "Madeta"
Potřebné ingredience
4 plátky vepřového masa z kýty (asi 600 g), mletý pepř, sůl, 3 lžíce oleje, 80 g sýra Niva, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky tvrdého sýra, mletá sladká paprika
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, okořeníme, osolíme a na rozehřátém tuku opečeme po obou stranách.
Opečené řízky klademe na plech, posypeme je nastrouhanou nivou, na kterou položíme plátek slaniny a plátek tvrdého sýra. Poprášíme mletou paprikou, vložíme do předehřáté trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s vařenými brambory, doplníme zeleninovým salátem.
Opečené řízky klademe na plech, posypeme je nastrouhanou nivou, na kterou položíme plátek slaniny a plátek tvrdého sýra. Poprášíme mletou paprikou, vložíme do předehřáté trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s vařenými brambory, doplníme zeleninovým salátem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé