(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Pařížské koule
Potřebné ingredience
250g másla,250g moučkového cukru,100g mletých lískových oříšků(na obalení),4 lžíce rumu,6 umletých tatranek
Postup přípravy
Suroviny smícháme a vypracujeme těsto.Z těsta tvoříme kuličky,které obalujeme v mletých oříšcích.Necháme ztuhnout a baštíme.Je to skvělé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
AnnaW
(upraveno)
25. 12. 2007, 22:45
Tedy, tak krásné je nemáme ale dobré fakt jsou zařadila jsem je do naší vánoční kuchařky, díky
AnnaW
(upraveno)
3. 12. 2007, 9:33
Díky, určitě vyzkouším Jak dlouho vydrží (teda nemyslím, dokud je nesnědí , což u nás bude asi hodně brzy , kdy se mám do nich pustit, aby byly na vánoce akorát)
AnnaW
(upraveno)
14. 12. 2007, 16:21
@AnnaW
Díky, tak to máme ještě dost času Pusinky a kokosky už doma slupli, musím udělat nové
Zuzana69
(upraveno)
13. 12. 2007, 20:02
@AnnaW
Jarko dělám je 2-3 dny před štědrým dnem a v chladu vydrží určitě 14 dnů
Paulinka
(upraveno)
15. 11. 2007, 13:25
VYZKOUŠÍM NA VÁNOCE URČITĚ TO BUDE DOBROTA
janikaika
(upraveno)
15. 11. 2007, 13:23
Hezký den, chtěla jsem se zeptat na ty oříšky. Těch 10dkg je do těsta nebo na obalení? Díky Jana
Zuzana69
(upraveno)
18. 11. 2007, 9:25
@janikaika
Jani na obalení,upravím to v receptu.