(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Vynikající a superjednoduché domácí Baileys
Potřebné ingredience
2x slazené kondenzované mléko, rum, cca 200ml smetany
Postup přípravy
Mléko uvaříme cca 1,5 až 2 hodiny. Musí být celá plechovka ponořená ve vodě!!!!!!!
Tímto zkaramelizuje a dostane úžasnou chuť. Necháme vychladnout a pak ho otevřeme a vlijeme do šlehací nádoby. Šleháme a postupně přiléváme rum a smetanu, až má nápoj správnou konzistenci. Vlijeme do vymytých lahví a necháme vychladit.
Pijeme správně vychlazené a nebo s ledem.
Dělala jsem na Vánoce a už nám z něj nic nezbylo:))))) Takže to vidím ještě alespoň na jednu dávku:DD
Jinak pozor s rumem, přilévejte opravdu pomalu!!!!!
Tímto zkaramelizuje a dostane úžasnou chuť. Necháme vychladnout a pak ho otevřeme a vlijeme do šlehací nádoby. Šleháme a postupně přiléváme rum a smetanu, až má nápoj správnou konzistenci. Vlijeme do vymytých lahví a necháme vychladit.
Pijeme správně vychlazené a nebo s ledem.
Dělala jsem na Vánoce a už nám z něj nic nezbylo:))))) Takže to vidím ještě alespoň na jednu dávku:DD
Jinak pozor s rumem, přilévejte opravdu pomalu!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé