Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

HAVÍŘSKÉ MASO-DEKUJI MOOOC KUCHTÍK.CZ

0.0
HAVÍŘSKÉ MASO-DEKUJI MOOOC KUCHTÍK.CZ

Potřebné ingredience

INGREDIENCE: 500g vepřové plece, 20g anglické slaniny, 1 šlehačka, 2 stroužky česneku, 1 lčíce másla, 4 kyselé okurky, 2 lžíce poloh. Mouky, sůl.

Postup přípravy

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájenou slaninu opražíme, přidáme máslo, na kostičky nakrájené maso a dusíme ve vlastní šťávě. Až je maso měkké, přidáme sůl, česnek a trochu vody. Povaříme a zahustíme šlehačkou, ve které jsme rozkvedlali mouku, krátce povaříme a odstavíme. Do hotového dáme okurky nastrouhané na struhadle s většími oky a už nevaříme. Příloha: houskový knedlík nebo brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Daanny 3. 6. 2013, 22:06
Vyzkoušela jsem a všem moc chutnalo (Y) (Y) (Y)
ednet 5. 12. 2010, 11:28
Je to mňamka a hlavně je to rychlovka (Y) (Y) (Y)
KáKá 3. 12. 2010, 12:52
To vypadá velice jedle (zajic) (Y)
pimpulka 3. 12. 2010, 12:31
Mňamka (jidlo)
Vanusak 1. 12. 2010, 20:25
Hmm, to je taková lepší znojemská. :-) A kolik že je správně toho másla? *-)
hvezdamodra 2. 12. 2010, 4:36
@Vanusak 1 lžíce ,-) ,-) ,-)už jsem to opravila

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie