(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Domácí bayleis
Potřebné ingredience
2 konzervy Salka, 1/2 litru Rumu, Mandlový pudink, 1/2l mléka
Postup přípravy
Konzervy Salka vaříme ponořené ve vodě v kastrolu cca 2 hodiny. Pudink uvaříme dle popisu na obalu, jen ho už nesladíme, jen pudinkový prášek a mlíko. Pak Salko, uvařený pudink a rum rozmixujeme. Všechny ingredience by měly mít stejnou teplotu. Já to dělám ve starém mixéru, viz obrázek, takže to dělám nadvakrát. Množství Bayleis jsou dvě lahve od sirupu YO. Přeji krásné svátky všem.
Tak koukám, že to tak dělají i ostatní...mám recept už dlouho od kolegyně z práce a vidím, že chutná i jiným.
Tak koukám, že to tak dělají i ostatní...mám recept už dlouho od kolegyně z práce a vidím, že chutná i jiným.
trocha nostalgie....ale stále dobře slouží
a šup s tím do ledničky....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
carodejkaivka
(upraveno)
20. 11. 2012, 16:57
také ho dělám a je fakt mňamózní
souckovaluca
(upraveno)
20. 11. 2012, 13:17
Právě jsem ho dodělala a teda nemá chybu. Luxusní. Moc děkuji za receptík.
gegamar
(upraveno)
2. 11. 2011, 15:16
Právě jsem dodělala bayleis dle Vašeho receptu a lituji, že je to jen jedna dávka, brzy budu dělat další. Jednoduché a super.
drobinek
(upraveno)
14. 12. 2011, 14:11
@gegamar
Díky, já udělala jednu dávku už konec října a dnes budu dělat další )))) I do kafíčka je to super a teď, když dělají už zkaramelizované salko ! Pěkný den. Katka