(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Žravá bábovka
Potřebné ingredience
3 lžíce jahod. zavařeniny
2 vejce
1 sklenka od hořčice mléka (nějakou sklenici si doma najděte, je to od mojí mámy...)
3/4 sklenky od hořčice oleje
15 dkg cukru
25 dkg phb mouky
1 pr. do pečiva
2 lžíce kakaa
Postup přípravy
Vše naházíme do mísy, zamícháme a pečeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marci M.
(upraveno)
28. 1. 2014, 12:48
Bábovka je naprosto úžasná, prostě super
Mončjatko
(upraveno)
19. 1. 2008, 13:46
Katko, taky jsem zkusila Vaši bábovku a je moc dobrá. Neměla jsem jahodovou zavařeninu, tak jsem dala meruňkovou a kakao dala jen do části těsta, abych měla mramor. v rodinných .
Kacakk
(upraveno)
25. 1. 2008, 11:17
@Mončjatko
Fotka úžasná, takový krásný mramor se mi asi nikdy nepovede
Kacakk
(upraveno)
25. 1. 2008, 11:15
@Mončjatko
Moniko, bude se opakovat, ale co víc dodat. Jsem moc ráda, že vám chutná. U nás se jí říká žravá, protože je vždycky hned pryč (sežraná Ještě mě nenapadlo udělat jí s jinou marmeládou a navíc mramorovou, ale vytzkouším to. Dobrý tip! Díky za něj! Katka P.S.: Jdu kouknout na fotku
sonepka
(upraveno)
10. 1. 2008, 16:23
Právě jsme si s manželem udělali kávu a zakousli tuto bábovku. Neměla jsem bohužel jahodovou zavařeninu, tak jsem dala třešňovou, ale myslím, že to až tak nevadí, bábovka je totiž výbornááááá
Kacakk
(upraveno)
25. 1. 2008, 11:13
@sonepka
Šárko, jsem moc ráda, že vám chutná. U nás se jí říká žravá, protože je vždycky hned pryč (sežraná Jetš mě nenapadlo udělat jí s jinou marmeládou, ale vytzkouším to. dobrý tip! díky za něj! Katka