Pečený hermelín s tymiánem
Potřebné ingredience
4 ks Hermelín \
\
(Kolečka) \
\
4 ks Žampiony \
\
(Středně velké) \
\
1 špetka Tymián \
\
1 lžíce Rostlinný olej \
\
1 ks Citron \
\
Sůl \
\
1 lžíce Petrželka \
\
4 ks Hlávkový salát \
\
(Listy na ozdobu)
Postup přípravy
Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a poklademe plátky žampionů. Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C. Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť. Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bongio
(upraveno)
24. 11. 2010, 10:05