(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
baileys po česku
Potřebné ingredience
2 plechovky slazeneho kondezovaneho mleka, 0.5 l mleka, mandlovy puding v prašku ,0.5 l rumu
Postup přípravy
zavřene plechovky mleka vaříme v tlakovem hrnci zhruba 45 minut a nechame vychladit.z mleka uvařime mandlovy puding, ktery nesladime, nechame ho vychladit a odstranime škraloup.kondezovane mleko a puding vložime do mixeru spolu srumem a dukladně rozmixujeme.plnime do připravenych lahvi a uložime na temne a chladne misto po dobu 14 dnu. podavame vychlazene.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mamamija
(upraveno)
19. 12. 2008, 16:44
neni zač
domenica
(upraveno)
17. 12. 2008, 10:47
je super diky
L.E.N.K.A.
(upraveno)
19. 12. 2007, 13:53
myslíte, že mohu dát karamelový puding? nechce se mi do obchodu pro mandlový
L.E.N.K.A.
(upraveno)
19. 12. 2007, 19:04
@L.E.N.K.A.
tak hotovo, použila jsem karamelový puding, a je výborný
jonca
(upraveno)
18. 12. 2007, 15:36
to samé taky psala ach jo..
TAK
(upraveno)
15. 12. 2007, 23:06
Skvělý!!!! Dnes jsem ho udělala a pochybuji že do vánoc vydrží.
skrdlina
(upraveno)
11. 12. 2007, 16:03
, taky ho dělám , už několik let a nenechávám ho uležet, je dobrý hned , ještě lepší je tam dát místo rumu whisku ! Určitě tento likér stojí za vyzkoušení , krásné svátky
Paulinka
(upraveno)
11. 12. 2007, 13:46
DOBRÝ DEN ..... CHCI SE ZEPTAT JE TO NUTNÉ HO UKLÁDAT NA TEMNÉ MÍSTO NA DOBU 14 DNÍ.... NÉ, ŽE BYCH BYLA NEDOČKAVÁ , ALE JAKÝ TO MÁ SMYSL. DÍKY PAVLA
kackac1605
(upraveno)
11. 12. 2007, 15:50
@Paulinka
Hezký den. Já jsem to taky dneska zkoušela a už si pochutnáváme. . Obávám se, že na vánoční svátky už nebude.
Paulinka
(upraveno)
12. 12. 2007, 12:27
@kackac1605
JE FAKT SUPER UŽ SI TAKY POCHUTNÁVÁME
Paulinka
(upraveno)
11. 12. 2007, 17:06
@kackac1605
TAKY SE DO TOHO PUSTÍM ZA MALOU CHVÍLI, JEN CO MI VYCHLADNE SALKO PAK NAPÍŠU JAKÝ HO MÁM....