(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Ořechy
Potřebné ingredience
Tmavé ořechy 320 g másla, 400 g hladké mouky, 160 g cukru, 120 g piškotů, 3 lžíce kakaa krém: 200 g másla, 60 g cukru, 1 čokoláda na vaření Světlé ořechy 270 g hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 200 g hery, 110 g mletých lískových oříšků krém: 100 g moučkového cukru, 150 g Hery, 140 g mletých lískových oříšků, 1/8 l mléka
Postup přípravy
Tmavé ořechy
Z másla, mouky, cukru, mletých piškotůa kakaa vypracujeme těsto. Natlačíme do formiček na ořechy a upečeme. Na krém utřeme máslo s cukrem a vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu, plníme ořechy.
Světlé ořechy
Z mouky, cukru, hery a mletých oříšků vypracujeme těsto a natlačíme do formiček na ořechy a upečeme.
Na krém přivedeme k varu mléko a vařícím mlékem spaříme mleté oříšky, necháme vychladit a poté smícháme s máslem utřeným s cukrem, plníme ořechy.
Z másla, mouky, cukru, mletých piškotůa kakaa vypracujeme těsto. Natlačíme do formiček na ořechy a upečeme. Na krém utřeme máslo s cukrem a vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu, plníme ořechy.
Světlé ořechy
Z mouky, cukru, hery a mletých oříšků vypracujeme těsto a natlačíme do formiček na ořechy a upečeme.
Na krém přivedeme k varu mléko a vařícím mlékem spaříme mleté oříšky, necháme vychladit a poté smícháme s máslem utřeným s cukrem, plníme ořechy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé