(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Grenobelské cukroví
Potřebné ingredience
150 g maizeny, 300 g hladké mouky, 1 vejce, 1 žloutek, 150 h moučkového cukru, vanilkový cukr, 300 g másla Na slepení: nugát, džem
Postup přípravy
Z maizeny, mouky, vajec, cukru a másla vypracujeme hladké jemné těsto a necháme v lednici odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme tvary. Po upečení slepujeme nugátem (nutellou), džemem a zdobíme dle fantazie. Je to opravdu velice jemné a dobré cukroví.
Jiný způsob zdobení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Exoutlet
(upraveno)
14. 12. 2010, 13:48
super recept
Nadik71
(upraveno)
5. 12. 2010, 13:23
mám zaděláno jdu péci
Nadik71
(upraveno)
5. 12. 2010, 18:59
@Nadik71
super těsto krásně se pracovalo,bombový re ceptík,moc děkuji za tip hezké vánoce
PavluskaK
(upraveno)
21. 12. 2010, 14:01
@Nadik71
Děkuji a také přeji krásné Vánoce
marky18
(upraveno)
25. 11. 2010, 0:21
To zní skvěle!!!
Janyse
(upraveno)
21. 11. 2010, 22:12