Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Išlské mandlové

0.0
Išlské mandlové

Potřebné ingredience

250 g hladké mouky, 140 g másla, 70 g strouhaných mandlí, 70 g moučkového cukru, 1 lžička citronové šťávy, 1 žloutek džem na slepení, čokoládová poleva

Postup přípravy

Z mouky, másla, mandlí, cukru, citronové šťávy a žloutku vypracujeme vláčné těsto, necháme v lednici odležet, vyválíme a vykrajujeme tvary. Po upečení slepíme džemem a polejeme čokoládovou polevou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

andol 9. 12. 2010, 11:11
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) hned vyzkouším
Janka.S 8. 12. 2010, 10:40
Pavli jak děláte tu ozdobu nahoře? :-$
PavluskaK 21. 12. 2010, 14:07
@Janka.S Jani, to je velice jednoduché... polejete polevou, necháte malilinko zatuhnout a pak vezmete polevu jiné barvy a jedním směrem uděláte proužky, pak vezmete párátko nebo špejli (já dělám mini cukroví, takže používám párátko) a kolmo to přes ty proužky přejedete, tím Vám vzniknout ty špičičky... a můžete přejet jen v jednom směru nebo to střídat, jednu linku tam a druhou zpátky... :-$ snad jsem to popsala pochopitelně... Přeji ať se zdobení vydaří a krásné svátky vánoční (andel)
vevercak78 4. 12. 2010, 20:45
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie