Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Zapékané housky aneb výborná večeře

0.0
Zapékané housky aneb výborná večeře

Potřebné ingredience

6 housek (bulek) 30dkg točeného salámu nebo párků konzerva kukuřice konzerva žampionů 1 cibule konzerva červených fazolí sýr na strouhání kečup sůl, pepř, bazalka nebo majoránka, česnek

Postup přípravy

Na oleji si osmahnu cibulku nakrájenou na kostičky, pak vložím nakrájený točeňák nebo párečky, plechovku, kukuřice, žampionů a fazolí.. Necháte chvíli povařit.. Zastříknu kečupem nebo protlakem
(záleží na vás).. Pokud je to moc husté, klidně podlijte vodou , ať se z toho udělá taková hustší šťáva (ne zas moc ať vám to pak z těch housek neteče). Pak jen osolím, opepřím, přidám majoránku nebo bazalku a asi 3-4 stroužky česneku (podle toho kdo je jak česnekový)..
Na plech si rozkrojím bulky a ještě je tak pěstí trochu umačkám, aby vznikly ďůlky.. Naplním směsí a posypu nastrouhaným sýrem, dám zapéct na 200stupňů na 20 minut..
Dobrá chuťovka i pro návštěvy.. Z této směsi je možné udělat i více zapečených housek, takže radím mít v zásobě víc housek :) ale taky jsem dávala i na toustový chléb, když nejsou housky.. Je také možné si tam dát, kdo co má rád..
Až budu příště dělat, dodám i foto..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie