Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

KNEDLÍK V MIKROVLNCE -SUPERRYCHLOVKA ZA 8MIN HOTOVO

0.0
KNEDLÍK V MIKROVLNCE -SUPERRYCHLOVKA ZA 8MIN HOTOVO

Potřebné ingredience

1 A PŮL VČEREJŠÍHO ROHLÍKU NA KOSTIČKY,1 1/2 ČTVRTLITROVÉHO HRNKU HRUBÉ MOUKY, 2 ŽLOUTKY, PŮL LŽIČKY SOLI, PŮL PRÁŠKU DO PEČIVA, 1 1/2 ČTVRTLITROVÝ HRNEK STUDENÉHO MLÉKA, UŠLEHANÉ 2 BÍLKY

Postup přípravy

PŘIPRAVTE SI NÁDOBÍ NA MIKROVLNKY NEBO ODOLNOU PLASTOVOU MÍSU NEBO BÁBOVKOVOU FORMU ZE SILIKONU, KERAMIKY NEBO JENSKÉHO SKLA -NÉÉ PLECHOVOU!!!!
JÁ FORMU NEMĚLA TAK JSEMTO UDĚLALA V MÍSE CO MŮŽE DO MIKROVLNKY. OPRAVDU JE HOTOVO ZA 8MINUT A CHTNÁ OPRAVDU AJKO DOMACÍ HOUSKOVÝ KNEDLÍK, UŽ ŽÁDNÉ PLÁCÁNÍ S KYNUTÍM...APOD.
VŠECHNY SUROVINY SMÍCHEJTE NAKONEC VMÍCHEJTE SNÍH Z BÍLKŮ. PAK VLIJTE DO VYMAZANÉ A VYSYPANÉ HRUBOU MOUKOU NÁDOBY.
NECHTE VLNIT V MOKROVLNCE 8MIN S VÝKONEM 750W. AŽ SE TROUBA VYPNE POČKEJTE JĚŠTĚ ASI 1-2MINUTY AŽ SE TĚSTO UKLIDNÍ,PAK PÁRÁTKEM PROPÍCHEJTE A VYKLOPTE NAKRÁJEJTE A MŮŽETE PODÁVAT....DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

upirecek 9. 11. 2011, 13:50
(Y) (Y) (Y) Hned jsem se ´´opičila´´ a je luxusní-přidala jsem jen sušenou celerovou nať a je výborný opravdu (Y) (Y) (Y)
lidare 14. 2. 2011, 10:58
(Y) (Y) (Y)knedlíky jsem dělala ,bezva,ještě zkusím bábovku :-) :-) :-)
cveronica 14. 2. 2011, 10:43
Včera jsem ho zkoušela a byl fakt super. Tak jsem hned vyzkoušela stejným způsobem udělat i tvarohovou bábovku a byla to mňamka, jen se po ní zaprášilo :-) Zde je recept: 1/4 kg tvarohu, 1/4 kg cukru, 1/4 kg polohrubé mouky, 3 vejce, 1 prášek do pečiva, trochu kakaa. Celá vajíčka utřete s cukrem a tvarohem, pak přidejte mouku s práškem do pečiva. Je z toho takové hustější těsto. Do jedné půlky dávám kakao, aby byla dvojbarevná a trošku mléka na zředění. Formu na bábovku vymažu sádlem a vysypu strouhaným kokosem. Dejte to "vlnit" na cca 650 W po dobu 12 minut. Po vypnutí trouby nechte ještě asi 2 minutky dojít, pak to propíchejte špejlí a vyklopte. Přeji vám dobrou chuť (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie