Twister- fazolové pyré místo kaštanového
Potřebné ingredience
bílé fazole, voda, cukr mletý, cukr vanilkový, rum
Postup přípravy
Fazole uvaříme ve vodě, scedíme, rozmixujeme, propasírujeme přes jemné sítko, smícháme podle chuti s mletým a vanilkovým cukrem a rumem. Používáme místo kaštanového pyré. Čerpáno z internetu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
trala
(upraveno)
8. 11. 2010, 9:33
Ilonko, může to chutnat moc dobře
chalupnicka
(upraveno)
4. 11. 2010, 13:48
zajímavý nápad-kaštanové pyré se u nás koupit nedá -tak aspoň takto.
Ilonáček
(upraveno)
4. 11. 2010, 16:00
@chalupnicka
Alenko, tohle jsem našla při hledání výroby kaštanového pyré. Kromě receptu byla v cukrářských radách uvedena i tahle možná varianta. Myslím si, že to nebude chuťově od sebe daleko a ještě bylo uváděno ovocné pyré a když si vezmeme v potaz tmavou a bílou čokoládu, tak proč ne i ovocné pyré.