Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

Čevabčiči na Chorvatský způsob

0.0
Čevabčiči na Chorvatský způsob

Potřebné ingredience

1 kg Hovězí maso - mleté 1 lžička Černý pepř mletý 3 lžíce Petrželová nať sekaná 1/2 kg Skopové maso mleté 1 lžíce Sůl 1 lžička Česnek

Postup přípravy

Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře znovu.

Zformujte válečky asi jako prst veké a potom upečte na grilu s mírnou teplotou tak, že zůstanou šťavnaté. Otočte pouze jednou a nesmíte propíchnout, aby nevytekla šťáva.

Noste na stůl vřelé s chlebem a na lůžku z cibule. Přidejte kyselou smetanu, čerstvé rajče a ajvar.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie