Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Džuveč

0.0
Džuveč

Potřebné ingredience

800 g Hovězí maso - zadní Sůl Pepř 1 lžíce Hladká mouka 4 lžíce Rostlinný olej 4 ks Cibule 2 ks Feferonka Vývar z masoxu 8 ks Zelená paprika 6 lžíce Rýže 4 ks Rajčata

Postup přípravy

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s moukou. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, přidáme maso a zprudka po všech stranách opečeme, až si pustí vlastní šťávu. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Během dušení podle potřeby podléváme dalším vývarem a občas promícháme. Před koncem dušení přidáme vyčištěné a pokrájené papriky, propláchnutou rýži a později ještě nakrájená rajčata. Dodusíme, až jsou maso i rýže měkké. Podáváme s chlebem nebo s rohlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie