Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

+++Vepřové nebo jehněčí na paprice+++

0.0
+++Vepřové nebo jehněčí na paprice+++

Potřebné ingredience

1 kg předního jehněčího nebo vepřového plecka,sů,100 g slaniny,1 velká cibule,1 velká lžíce mleté červené papriky,hladká mouka,2 lžíce protlaku,1 zakysaná smetana

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky a osolíme.Do kastrolu dáme slaninu najemno nasekanou,osmahneme,přidáme posekanou cibulku,opražíme dorůžova,pak přidáme osolené maso,papriku a dusíme dokud se šťáva nevydusí na tuk,zaprášíme moukou,podusíme,zalijeme horkou vodou nebo vývarem,přidáme protlak a dusíme doměkka,dochutíme,přilijeme smetanu a chvilku povaříme.Podáváme s knedlíkem,těstovinami

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Markulena 8. 5. 2012, 12:52
tak jsem právě dojedla (jidlo) jen místo kysaný smetany jsem dala pomazánkové máslo, je to výborný, luxusní jídlo, hlavně to jehněčí není cítit. Díky za recept (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie