(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
+++Vepřové nebo jehněčí na paprice+++
Potřebné ingredience
1 kg předního jehněčího nebo vepřového plecka,sů,100 g slaniny,1 velká cibule,1 velká lžíce mleté červené papriky,hladká mouka,2 lžíce protlaku,1 zakysaná smetana
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kousky a osolíme.Do kastrolu dáme slaninu najemno nasekanou,osmahneme,přidáme posekanou cibulku,opražíme dorůžova,pak přidáme osolené maso,papriku a dusíme dokud se šťáva nevydusí na tuk,zaprášíme moukou,podusíme,zalijeme horkou vodou nebo vývarem,přidáme protlak a dusíme doměkka,dochutíme,přilijeme smetanu a chvilku povaříme.Podáváme s knedlíkem,těstovinami
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Markulena
(upraveno)
8. 5. 2012, 12:52
tak jsem právě dojedla jen místo kysaný smetany jsem dala pomazánkové máslo, je to výborný, luxusní jídlo, hlavně to jehněčí není cítit. Díky za recept