výrobní hala a kanceláře-nová budova firmy Jast
Potřebné ingredience
vanilkový korpus 4x velký plech ze 6 vaj, čokoládový korpus 3x velký plech, krém pudinkový+pomazánkové máslo, broskve,marmeláda,potah ml.hmota, zdobení ml. hmota+wi,
Postup přípravy
dodána předloha i s nákresem dortu, původní rozměr měl být 70x 50 cm, po dohodě smrsknuto na 40 x 60, protože ani na 2 díly by se šířka 50 do lednice prostě nevešla, chybělo pár čísel,aby se dovřely dveře a na počasí venku jsme spoléhat nemohli, dort byl pro ředitele stavební firmy,která halu stavěla, měl 14 kg, nespala jsem asi 3 noci, neměla jsem ani šajn, jak dva díly budovy přenesu sama na jeden tác, dala jsem je pořádně vychladit a šlo to,ráno,když si přišel kamarád pro dort, tak nechtěl použít výtah, potajnu jsem ho sledovala,jestli v pořádku dorazil na parkoviště....byl prý vynikající...už si objednali další, naštěstí malinký...vypadalo to strašně jednoduše,ale práce byla nekonečná....
předloha
x
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marien77
(upraveno)
9. 11. 2010, 8:42