Zobrazit přihlášovací formulář

Dort s koníkem č.2

0.0
Dort s koníkem č.2

Potřebné ingredience

Sv.korpus,jahod.marmeláda,kompot.jahody,krém z bílé čokolády,potah+ koník -ml.marcipán.

Postup přípravy

Když mi známá řekla,že by chtěla dort s koníkem,kývla jsem ,že není problém.Přece jsem už jednoho dělala a tak to zvládnu i napodruhý!No,zřejmě jsem měla totální zatmění mysli,páč tohle podivuhodné zvířátko mi dalo tentokrát fakt zabrat!!Nejdřív jsem ho dělala z jednoho kusu ,ale když jsem uviděla ,že místo koňské hlavy na mě kouká něco mezi poníkem a krávou,bezmilosti jsem mu ji amputovala a jala se modelovat novou!!Nepřejte si slyšet jakýma nadávkama jsem toho chudáka bezhlavého častovala!!!Pravda,po asi 30min. jsem cosi podobného koni vymodelovala a i když to není žádná sláva,rozhodla jsem se,že už to tak nechám,protože mi došly jak síly a tak i nadávky :-)!Známé se dortík i koník líbil tak snad i malý oslavenec přimhouří oko (nebo raději obě) a bude spokojený ,-)??.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gonzar 31. 10. 2010, 10:13
Radu, (^) vypadá moc hezky. A koník se mi líbí moc. (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) Líbí se mi také Tvé ,,povídání,, o postupu pracovním a směju se. Ještě, že si můžeme u dortů ponadávat, pak jsme spokojené. :-D :-D ,-) ,-) (L) (L) (hello) (hello) (flower)
federka 31. 10. 2010, 22:05
@gonzar Ali,moc děkuju za tak krásnou pochvalu i když ten kůň *-)...no,ale když se Ti líbí... ,-).Jinak s tím povídáním a nadáváním-znáš to sama,když to jde bez "problémů",tak je to pro nás nuda,že??!! (smich) (L) (F) (flower) (hello)
Beruška46 29. 10. 2010, 21:43
Radu,koník je parádní,já bych ho nespáchala ani náhodou,v Kobylí skončil minulý rok v kyblíku :-) (clamp) (clamp)
federka 29. 10. 2010, 22:35
@Beruška46 Ivčo,já ho raděj minule v Kobylí ani nezkoušela!!Když jsem viděla co z toho "vylezlo" za roztodivné tvorečky "přísedícím",tak jsem to zavrhla rovnou!!A vůbec mě nenapadlo,že bych tu "potvoru" musela modelovat někdy taky!!! 8o| :-@. (L) (F) (hello)
nobstice 29. 10. 2010, 21:42
To se divím, žes mu neurvala i přední nohy :-D Ale dortíček máš krásnej, čistě potaženej, vkusně ozdobenej, kůň vypadá jako kůň, takže spokojenost, ne? (Y) (Y) (L)
federka 29. 10. 2010, 22:32
@nobstice Leni,málem urvala,ale při představě,že bych to musela modelovat celý znovu jsem to prostě vzdala a nechala "osudu" a fantazii oslavence ,-).A jinak děkuju (L) (F) (hello).
dux 29. 10. 2010, 21:42
(Y) (Y) nááádherný popis (clamp) (clamp) to jsme na tom občas stejně ,-) ,-) ...jak já to s těmi nadávkami taky umím :-D :-D ....dortík parádní |:o) |:o) |:o)
federka 29. 10. 2010, 22:31
@dux Evimdíky moc (L) (F).To jsem ráda,že nenadávám jen já ,-) (hello).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie