Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Mandlové chipsy - vééélikánská dobrota!

0.0
Mandlové chipsy - vééélikánská dobrota!

Potřebné ingredience

10dkg hl. mouky10 dkg cukru moučka15dkg neloupaných mandlí4 bílky

Postup přípravy

Mouku,cukr a bílky zamíchat (nešlehat), přimíchat mandle (neloupané) a upéct. Hned vyklopit, vlažné nakrájet, dát na plech a usušit v troubě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ankavi 3. 12. 2008, 17:14
HEZKÝ VEČER, MÁM PROSÍM DOTAZ *-) kDYŽ SE TO VŠECHNO SMÍCHÁ - TO SE VYLEJE NA PLECH :-$ NEROZUMÍM TOTIŽ - Z ČEHO "HNED VYKLOPIT" ?? A KRÁJÍ SE TO PO UPEČENÍ? :^) oMLOUVÁM SE, ALE JSEM ASI NECHŇÁPAVÁ :-D DĚKUJI (hello) IVANA
Bobanek 19. 12. 2008, 15:00
@Ankavi Ivanko, dáte to do hluboké formy (nějaký ten srnčí hřbet nebo něco takového). Pak to hned horké vyklopíte a ještě vlažné (jinak se to bude drolit) na teňoučko nakrájíte, a dáte pak znova do trouby sušit :-). Tak ať se Vám povede (Y). Jitka
Ankavi 29. 12. 2008, 20:32
@Bobanek Jéééé, tak jsem pořád hlídala odpověď, až jsem ji neuhlídala ;-) ;-) ;-) Jitko, moc děkuji, letos jsem již jaksi nestihla, ale uložím si a zkusím jindy (Y) (Y) (Y) děkuji a vše NEJ v novém roce (silvestr) (silvestr2) (novy rok) přeje Ivana. (hello)
Qvitko 3. 12. 2008, 17:07
Tak jsem je dnes udělala a jsou skvélé (clamp)Obávám se že je budu muset udělat ještě jednou ,protože do vánoc (banky) asi nevydrží ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie