(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Italský guláš
Potřebné ingredience
40 dkg hovězího předního masa,1 cibule,2 lžíce oleje,ml.sladká paprika,sůl,pepř,2 lžíce hlad.mouky,4 lžíce rajského protlaku,česnek,5 dkg měk.salámu,strouhaný sýr
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky.Cibuli zpěníme na oleji přidáme maso ,zaprášíme paprikou ,osolíme,podlijeme vodou a dusíme doměka./nejlépe v tlakovém hrnci/.Pak si rozšleháme mouku v troše vody-tím guláš zahustíme,přidáme raj.protlak,pepř a česnek a povaříme ještě asi 20 min.
Na talíři posypeme salámem nakrájeným na nudličky a str.sýrem.PZ podáváme s těstovinou.
Na talíři posypeme salámem nakrájeným na nudličky a str.sýrem.PZ podáváme s těstovinou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé