Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Hovězí na cibuli

0.0
Hovězí na cibuli

Potřebné ingredience

Zadní hovězí, minimálně 5 ks cibule, sůl, pepř, může být bujonová kostka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso omyjeme, vetřeme sůl a pepř a položíme do pekáčku na nakrájenou cibuli. Zalijeme vodou asi na výšku 2 cm a dáme dusit do trouby. Podle množství masa, dusíme 1,5 až 2 hodiny, já většinou tak půl hodiny před dokončením nakrájím maso na plátky a přidám kostku bujonu. Před podáváním vyndám maso a cibuli rozmixuji ve výpeku. Ale nemusí být. Podáváme s bramborem, houskovým nebo bramborovým knedlíkem nebo jenom s chlebem. Je to naše oblíbená mňamka. Tak dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KAPLICKO 24. 10. 2010, 23:41
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie