(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Hovězí na cibuli
Potřebné ingredience
Zadní hovězí, minimálně 5 ks cibule, sůl, pepř, může být bujonová kostka
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme nadrobno, maso omyjeme, vetřeme sůl a pepř a položíme do pekáčku na nakrájenou cibuli. Zalijeme vodou asi na výšku 2 cm a dáme dusit do trouby. Podle množství masa, dusíme 1,5 až 2 hodiny, já většinou tak půl hodiny před dokončením nakrájím maso na plátky a přidám kostku bujonu. Před podáváním vyndám maso a cibuli rozmixuji ve výpeku. Ale nemusí být. Podáváme s bramborem, houskovým nebo bramborovým knedlíkem nebo jenom s chlebem. Je to naše oblíbená mňamka. Tak dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KAPLICKO
(upraveno)
24. 10. 2010, 23:41
nahlásit