Kefírová buchta
Potřebné ingredience
Těsto: 350 g polohrubé mouky, 250 g cukru, 1 lžička jedlé sody, 1 dl oleje, 1/2 prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa, 1 kefír Poleva: 200 g práškového cukru, 1 lžíce rozpuštěného másla, 3 lžíce kakaa, 2 lžíce rumu, 2 lžíce horké vody
Postup přípravy
1. Přísady na těsto smícháme, vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme.
2. Přísady na polevu utřeme do hladka a rozetřeme na upečenou a vychladlou buchtu.
Snadné, rychlé, chutné a asi i zdravé. :-)))))
Dobrou chuť!
2. Přísady na polevu utřeme do hladka a rozetřeme na upečenou a vychladlou buchtu.
Snadné, rychlé, chutné a asi i zdravé. :-)))))
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé