(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
DAŇČÍ ŘÍZKY
Potřebné ingredience
DAŇČÍ KÝTA 2 STROUŽKY ČESNEKU 1 LŽICE OLEJE 1 LŽÍCE CITRONOVÉ ŠTÁVY PEPŘ VEJCE MLÉKO DLE POTŘEBY HLADKÁ MOUKA STROUHÁNKA
Postup přípravy
PLÁTKY MASA NAKLEPEME A OPEPŘÍME JÁ NESOLÍM.V HRNEČKU SMÍCHÁME OLEJ,CITRONOVOU ŠTÁVU A PROLISOVANÝ ČESNEK.SMĚSÍ POTŘEME PLÁTKY MASA.NAROVNÁME DO MISKY A NECHÁME ODLEŽET JÁ NECHÁVÁM PŘES NOC ALE KLIDNĚ STAČÍ NECHAT ODLEŽET TAK 2 HODINKY.
ODLEŽELÉ PLÁTKY MASA POSTUPNĚ OBALÍME V HLADKÉ MOUCE,VEJCÍCH ROZŠLEHANÝCH S TROCHOU MLÉKA A STROUHÁNCE
SMAŽÍME DOZLATOVA
ODLEŽELÉ PLÁTKY MASA POSTUPNĚ OBALÍME V HLADKÉ MOUCE,VEJCÍCH ROZŠLEHANÝCH S TROCHOU MLÉKA A STROUHÁNCE
SMAŽÍME DOZLATOVA
NAKLEPANÉ OPEPŘENÉ PLATKY MASA POTŘEME SMĚSÍ Z OLEJE,CITRONOVÉ ŠTÁVY A ČESNEKU
NASKLÁDÁME DO MISKY A NECHÁME ULEŽET.
ULEŽELÉ PLÁTKY OBALÍME V TROJOBALU A SMAŽÍME DOZLATOVA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé