Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Můj druhý výtvor - koník

0.0
Můj druhý výtvor - koník

Postup přípravy

Potahování byla teda fakt fuška, marcipán se trhal,myslela jsem, že to vzdám,ale nakonec jsem to nějak zamaskovala :-))Moc díky všem za inspiraci a rady. Bez Vaší podpotry bych zůstala u pečení bábovek:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

boda9 24. 10. 2010, 10:53
Moc povedený druhý výtvor (Y) problémy s potahováním nejdou ani poznat a koníček je moc pěkný (Y) (Y) jen tak dál (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) (hello)
branča 24. 10. 2010, 10:25
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
pajdulinka 23. 10. 2010, 22:59
100g polotučného sušeného mléka, 200g moučkového cukru, 1 lžíce medu, 2 lžíce vody, 1 lžička oleje, 1 lžička mandlového aroma. Takhle ho dělám já. Dřív jsem tam olej nedávala a udělala jsem chybu,je to o hodně lepší. Nevím jestli podsypáváte solamylem,to jsem dělala taky,ale kamarádka mi poradila abych to válela mezi potravinářskou folií a musím říct,že to už jinak dělat nebuu. Jsem začátečnice,tak se taky lidí ptám co je lepší.
RomčaJ. 24. 10. 2010, 11:37
@pajdulinka Moc díky za radu, já jsem zatím dávala jen med a dost se to drolilo. Příště vyzkouším Váš recept. kamarádka mi poradila pomazat si podložku máslem a je to dobré, solamylem jsem to nezloušela, i když se to tady hodně radí. Vyzkouším tu folii, díky. Chystám se na auto,ale zatím moc nevím,jak to celé potáhnu, takový divný tvar.Koukala jsem, máte moc hezké výtvory (clamp)
pajdulinka 23. 10. 2010, 22:44
tak to jste zamaskovala opravdu dobře (Y)není to nikde vidět. Máte formu,nebo je to vykrajované?
RomčaJ. 23. 10. 2010, 22:47
@pajdulinka Moc děkuji.Nahoře je to celkem dobré,ale ty boky,kde je hříva, kytky a čtyřlístky byly hrozné. Musím vyzkoušet nějaký jiný recept na marcipán. Nemáte nějaký tip?Hodně se mi drolil a špatně se rozvaloval. Vykrajovala jsem z plechu podle nakreslené šablony.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie