(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Domácí likér Baileys
Potřebné ingredience
1 vanilkový pudink,1/2l mléka,1/2l rumu,2 konzervy Salka.
Postup přípravy
Uvaříme vanilkový pudink z 1/2l mléka.Dvě konzervy slaz.mléka uvaříme ve vodě-konzervy musí být ponořené / Vaříme 2 hodiny /. Vše necháme vychladnout,pudink průběžně mícháme.Do pudinku přidáváme uvařené mléko-Salko a rum,vše mixujeme do hladka a HOTOVO. Určitě doporučuju!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110312/20/b360367-1299957044.jpg)
miraman
(upraveno)
12. 6. 2011, 20:04
já dávám mandlový pudink a půl litru rumu je na mě moc silný, příště dám jen 300ml, ale jinak strašně moc dobrý
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090306/00/b148408-1236294663.jpg)
mktka
(upraveno)
4. 12. 2010, 15:06
Výborné!!!
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
šlaušek
(upraveno)
24. 10. 2010, 14:41
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/141104/16/b324156-1415116336.jpg)
sburicova
(upraveno)
23. 10. 2010, 23:20
Dobrý recept, vyzkouším
, jen mám technický dotaz
, to Salko se vaří v plechovce ponořené úplně pod vodou zavřené? Neexploduje mi to tu? Žádné dírky do víčka? Díky za odpověď
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
slunicko76
(upraveno)
24. 10. 2010, 8:03
@sburicova
Dobrý den,Salko se vaří v plechovce-uzavřené /poprvé jsem se také bála,ale nic se tomu opravdu nestane,vařte na středním stupni-mléko vevnitř zhoustne a dostane lehce karamelovou chut / určitě se to povede
a hned Vám zmizí z lednice.Regina
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/141104/16/b324156-1415116336.jpg)
sburicova
(upraveno)
24. 10. 2010, 11:27
@slunicko76
Díky moc za radu
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
Yarka1
(upraveno)
29. 10. 2010, 11:47
@sburicova
Stáňo já takhle vařím Salko a dělám pak z toho krém do rohlíčků na vánoce, samozřejmě smíchané s máslem,ale je to mňamka