Velryba s fotopostupem
Potřebné ingredience
Světlý a kakaový korpus na plechu, krém nastavovaný kaší, mléčný marcipán.
Inspirace u paní Lenka N. (nobstice) fotku její velryby jsme mněla uloženou v obrázcích a Vašík jak jí viděl tak už prostě nic jiného nechtěl :-D Přikládám také fotopostup jak jsem velrybu dělala já :-)
Postup přípravy
Z plechového korpusu jsem si vykrála základní tvar.
To samé jsem udělala s kakaovým korpusem.
Základní postavení tvaru, promazané marmeládou a krémem.
Tvar zaoblen nůžkami.
Dotvarováno punčovinou.
Nejdřív jsem si vyřízla pusu velryby a přilepila zoubky.
Pak jsem potáhla celé tělo.
Vykrojila opatrně pusu.
Jednoduchá ploutvička
Dozdobit a tady už je výsledek :-)
:-)
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé