(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rajská omáčka s perníkem-DĚKUJI RECEPTY A OMACKY
Potřebné ingredience
Použité suroviny 1 větší plechovka rajs, protlaku, 1 litr vody, 1 pol.lžíce másla, 3 kuličky Nového koření, 2 lístky Bobkového listu, 3 kuličky Pepře celého, špetka soli, půl kostky bujonu, 1 ks-nebo 10 strouhaného perníku-perníčky bez polevy
Postup přípravy
Postup
Rajský protlak vyklopíme na rozpuštěné máslo, zalijeme půlkou vody, vhodíme veškeré koření, špetku soli a 5 minut povaříme. Dolijeme druhou půlku vody, zahustíme strouhaným či rozdrceným perníkem, vhodíme bujon a 20 minut povaříme. Nakonec procedíme přes síto a můžeme podávat s knedlíkem.
Rajský protlak vyklopíme na rozpuštěné máslo, zalijeme půlkou vody, vhodíme veškeré koření, špetku soli a 5 minut povaříme. Dolijeme druhou půlku vody, zahustíme strouhaným či rozdrceným perníkem, vhodíme bujon a 20 minut povaříme. Nakonec procedíme přes síto a můžeme podávat s knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sprite
(upraveno)
14. 1. 2011, 11:26
Rajská byla výtečná s tím perníkem fakt bomba )))))))))))))))děkujeme mooc
tamaris2
(upraveno)
15. 9. 2012, 6:44
@Sprite
dnes to jdu vyzkouset slysel jsem tez ze je to vyborne tak se tesime
Vlasta33
(upraveno)
22. 10. 2010, 12:28