(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Španělská rýžová omeleta
Potřebné ingredience
25g másla, 1 malou cibuli, 3 větší uvařené lžíce rýže, 1-2 rajčata, 2 vejce, sůl, pepř, zelenina na obložení
Postup přípravy
Na pánvi při menší teplotě rozpustíme 25 g másla a na ní prohřejeme 1 malou cibuli na drobno nakrájenou. Pak přidáme asi 3 větší lžíce uvařené rýže, krátce osmahneme, pak přidáme 1-2 rajčata nakrájené na menší kousky, opět chvíli osmahneme a nakonec to vše zalijeme 2 rozšlehanými vejci, do jejiž směsi jsme přidali sůl a pepř. Pánev přiklopíme a na mírném ohni necháme vytvořit tzv. omeletu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé