(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Hrk hrk rezy s broskvemi OETKER
![Hrk hrk rezy s broskvemi OETKER](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/101019/21/j94228.jpg)
Potřebné ingredience
Na těsto: 1,5 hrnku polohrubé mouky 1 balíček Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker 1 hrnek cukru krupice 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker ½ hrnku mléka ½ hrnku oleje 2 vejce Na krém: 1 kompot broskvový nebo meruňkový ( 750g) 200 – 250 ml smetany ke šlehání 1 balení Créme Olé puding bez vaření s vanilkovou příchutí 1 balení Smetafixu Dr. Oetker Na ozdobu: 1 balení Šlehačky v prášku Dr.Oetker 1 Dekor poleva tmavá Dr. Oetker
Postup přípravy
Na těsto smícháme mouku s kypřicím práškem, přidáme cukr, vanilínový cukr, mléko, olej a vejce. Ručně vymícháme hladké těsto. Nalijeme na plech 30x40 cm, vymazaný a vysypaný hrubou moukou. Pečeme při 200ºC asi 12 min.
Do uzavřené nádoby vlijeme kompot i se šťávou, přilijeme šlehačku a přidáme Créme Olé a Smetafix. Nádobou zahrkáme dokud se suroviny nespojí v krém.
Krémem natřeme vychladlý korpus, krém potřeme šlehačkou připravenou podle návodu a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Do uzavřené nádoby vlijeme kompot i se šťávou, přilijeme šlehačku a přidáme Créme Olé a Smetafix. Nádobou zahrkáme dokud se suroviny nespojí v krém.
Krémem natřeme vychladlý korpus, krém potřeme šlehačkou připravenou podle návodu a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé