(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
++Treska nebo pangas po řecku+++
Potřebné ingredience
asi 800-1000 g filé,200 g pórku,400 g rajčat,pepř,sůl,petržel,100 g másla,tymián,bazalka,150 g strouhaného sýra-já dávám půl napůl nivu a eidam
Postup přípravy
Filé necháme rozmrazit,pórek nakrájíme na kolečka,rajčata na plátky.Pekáček vymažeme máslem,do něj naskládáme filé vedle sebe,osolíme,opepříme okořeníme tymiánem a petrželí,posypeme vrstvou pórku,který lehce osolíme,pak další vrstvou ryby,pak opět pórkem,nakonec ryby osolíme,opepříme a okořeníme,nakonec poklademe plátky rajčat,posypeme bazalkou,strouhaným sýrem a pečeme přikryté alobalem asi 30min při asi 200 stupních.Dopečeme bez alobalu asi 10 min dozlatova a polijeme rozpuštěným máslem.Ihned podáváme s bramborem/kaší
maso s kořením
s pórkem
rajčaty a bazalkou
sýrem...
vyndáno z trouby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
27. 6. 2013, 16:02
Vanilka26
(upraveno)
10. 7. 2011, 16:02
Květulí, díky za tip!!!! Dneska jsme měli k obědu a je to výborný
Mája V.
(upraveno)
28. 1. 2011, 10:55
Tak už jsme to měli dvakrát a moc mi to chutná
KáKá
(upraveno)
28. 1. 2011, 11:29
@Mája V.
Moc děkuji,jsem ráda,že chutná
chalupnicka
(upraveno)
18. 10. 2010, 2:22
To vypadá -velmi dobře .Teď jsem ale z pangase na delší dobu vyléčená-dvakrát jsem ho koupila a byl jako bláto - ale z tresky vyzkouším-dík za recept.
KáKá
(upraveno)
18. 10. 2010, 7:51
@chalupnicka