Moje první svíčková
Potřebné ingredience
Kus svíčkové již naložené ... Celer řapíkatý celer petržel mrkev cibule Smetana Cukr Ruční mixér Sůl pepř cukr
Postup přípravy
PS : tohle není návod jak to správně dělat , je to moje první svíčková přesně jak jsem ji dělala :-)takže věnováno těm co svíčkovou nikdy nedělali a chtějí zkusit tak jako já :-)
zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, celer, řapíkatý celer, petržel, mrkev a cibuli
Velmi kvalitní hovězí svíčková již naložená, koupeno v Německu, naloženo v octu, novém koření, bobkový list, hořčičné semínko, pepř ...
Masíčko jsem nechala zatáhnout na oleji ...
Masíčko jsem nechala zatáhnout na oleji z obou stran ... krásná vůně ale trošku to prskalo
odložila jsem masíčko odpočinout do pekáčku ...
zeleninku dala osmahnout do stejné pánve a tuku kde se zatahovalo masíčko ... tak 10 minut, občas míchnout.
pak jsem nadzvedla maso a uložila zeleninu pod něj ... (ALE myslím že kdyby maso bylo schovaný pod zeleninou tak by bylo lepší, víc šťavnatý ) zaklopit a šup do trouby ... dala jsem to na 130 na 3 hoďky
Koření z láku jsem zabalila do plátýnka a uložila pod masíčko ...
po třech hodinkách, masíčko vytáhnout a nakrájet na maxi plátky :-)
zeleninku rozmixovat, přidat smetanu a provařenou vodu z rychlovarky dle potřebu, opepřit, ocukrovat, osolit dle chuťi ...
a takhle to vypadá na talíři, přeji Vám dobrou chuť a dobré trávení !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé