Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

TRIBIT

0.0
TRIBIT

Potřebné ingredience

Potřebujeme: Těsto: 2 vejce 1-2sušenky Be Be 2 lžíce kakaa 1 prášek do pečiva 300 g hladké mouky 100 ml oleje 100 ml mléka 100 g moučkového cukru 1 puding Dr. Oetker Créme Olé Ovoce (1 konzerva mandarinek) banán Náplň 1: 200 g Hery 1 salko Náplň 2: ½ mléka 1 vanilkový cukr 2 vanilkové pudingy 150 g másla Poleva: 1 čokoláda na vaření (Orion) rum

Postup přípravy

Jak na to:
Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme je s cukrem do pěny. Pak přidáme olej‚ mléko a mouku‚ kterou jsme smíchali s kypřicím práškem do pečiva a kakaem. Nakonec do těsta lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Dáme na vymazaný plech a pečeme 30 minut na 170 °C.
Uvaříme salko v plechovce, kterou ponoříme do vodní lázně na 2 hodiny. Dále uvaříme dva vanilkové pudinky (dle návodu), přidáme vanilkový cukr‚ aby krém hezky voněl, a necháme řádně prochladnout (je důležité, aby byly hustší).
Moučník po vyndání z trouby necháme vychladnout. Do zchladlého pudinku přidáme máslo a lehce vyšleháme do krému. Jím potřeme těsto a poklademe ho plátky BeBe sušenek.Do uvařeného salka zašleháme heru a potřeme jím sušenky. Moučník polijeme čokoládovou polevou.
Poleva:
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s tukem (tuk rozehřát s rumem pak přidat čokoládu), necháme trochu vychladnout a pak nalijeme navrch tvarohové směsi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Medapusicek 12. 10. 2010, 7:08
Kde přijdou ty mandarinky?

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie