Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Švýcarské kostky

0.0
Švýcarské kostky

Potřebné ingredience

cibule, vepřové maso, sůl. pepř, 3-4 vejce, 1 šlehačka, strouhaný sýr

Postup přípravy

Na oleji si osmažíme cibulku a na to dáme vepřové maso nakrájené na kostky - trošku orestujeme, přidáme sůl, pepř a podlijeme vodou. Po změknutí masíčka přidáme 3-4 rozkvedlané vejce se šlehačkou a se sýrem a dáme zapéci do trouby asi tak na 15 minut! Podáváme s bram. kaší. Dobrou chuť!!!

Na oleji si osmažíme cibulku dozlatova

přidáme vepřové kostky - osolíme a opepříme

orestujeme a podlijeme vodou

když je maso měkké - necháme vyvařit vodu

přidáme 3-4 rozkvedlané vejce se šlehačkou a strouh. sýrem

dáme zapéct do trouby tak na 20 minut

podáváme s brambory či bram.kaší. DOBROU CHUŤ!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 15. 7. 2008, 18:54
Teda Moni dnes sem se nechala inspirovat Vaším receptem a byla to opravdu mňamina všichni tři sme mlaskali (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Dávám Vám jedničku (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
stratos 7. 3. 2008, 13:39
Tedy jak já miluju tyhle jednoduché a rychlé recepty :-) Bylo to bájo (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie