Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Pirátske muffinky pro holky a kluky do skoly - úspech zarucen

0.0
Pirátske muffinky pro holky a kluky do skoly  - úspech zarucen

Potřebné ingredience

Motivace pro uspokojeni detskych dusicek (a zaludku taky) a opet PC a www.mimibazar.cz

Postup přípravy

Takze muj mily synacek videl tyhle muffinky ulozene v mych inspiracnich dortech a cukrovi, ktere tu pravidelne obdivuji a ukladam do PC a vecer pred sestou hodinou me poprosil, maminko, ty ja bych si strasne pral do skoly, kdyz mam zitra narozeniny a ja......... jsem pak sla spat holt az kolem pulnoci, ale na ten spech a chaos a bordylek, co mi zustal v kuchyni to ujde. Marcipan jsem mohla vyvalet silnejsi, byly by ty ksichtiky hladsi, ale chybama se clovek uci, vsechno je jednou poprve, tak to snad prejdete.
Deticky nadsene, pani ucitelka taky, ja spokojena, stejne jako muj Davidek.
Testo na muffiny opet mrkvove, pani ucitelka je strasne na bio a zdravou vyzivu, jak jsem ji udelala radost a misto normalni mouky jsem dala celozrnou, ale i tak byly super, vsak jsme se doma o ty okrajene vrsky skoro porvali, :-).
Akorat par maminek od Davidkovych spoluzaku uz si stezovalo, ze jejich ditka chteji na pristi narozeniny jen takove muffinky, ktere delala Davidkova maminka a zadne jine! Hi hi.....
Marcipan od Ariellky, ale jen s medem a bezva.
Peceni zdar! Katka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dvojce 26. 1. 2011, 18:26
dobrý den můžu poprosit o recept děkuji hana :-$
jitkaad 24. 10. 2010, 17:43
Máte je krásné, nejvíc potěší člověka, ty rozzářené očka, já s něma měla taky ooobr úspěch, ikdyž nebyly bio (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Luníček 15. 10. 2010, 17:42
No ty jsou úžasný, také jsem dělala synkovi do školky ale nééé tak krásný.Mohu poprosit o receptík jak na mufunky tak na marcipán.děkuji předem.Lucka hudikova.lucie@seznam.cz (Y) (Y) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie