(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Aktovka
Potřebné ingredience
pro inspiraci :o))
Postup přípravy
Ten jsem dopekla včera pro mého synovce Kubíčka, letos šel poprvé do školy... :o))
......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Init
(upraveno)
9. 4. 2008, 20:36
To je nádhera, krásná čisťounká práce a aktovka jak skutečná, moc se vám to povedlo Nemůžete ji zařadit do kategorie Dorty, aby se pokochalo víc zájemců?
nahlásit
luarka
(upraveno)
9. 4. 2008, 20:56
@Init
Už je tam!!! Ani jsem si nevšimla že to mám jinde... Děkuji moc za pochvalu, taky jsem byla překvapená že se povedl... většinou se mi na poprvé nic nepovede, hlavně když mi na tom mooooc záleží...
nahlásit
Init
(upraveno)
10. 4. 2008, 20:55
@luarka
To znám, když spěchám, nebo mi na tom hodně záleží, vždycky něco zkazím
nahlásit
fyjona
(upraveno)
5. 4. 2008, 0:13
kde bydlite?
nahlásit
luarka
(upraveno)
9. 4. 2008, 20:26
@fyjona
okres Opava - Vítkov
nahlásit
stencon
(upraveno)
5. 11. 2007, 9:28
opravdu pěkná.... do všech detailů SUPER
nahlásit
alimama
(upraveno)
4. 11. 2007, 21:22
Tak to je paráda.. vypadá jako opravdová..
nahlásit
Petulka78
(upraveno)
4. 11. 2007, 19:42
No Katko ten je také moc pěkný jste velká šilkulka. Mohu se zeptat jaký používáte marcipán na to potahování. Já jsem na ten dort s myškama ( dávala jsem ho na stránky v pátek ) použila hmotu která se dělala s 25 dkg omegy, 15 dkg sušeného mléka a 15 dkg moučkového cukru a aroma. Dělala se pěkně je hodně měkká a dobře se napojuje je vhodná pro začátečníky, ale chtěla bych zkusit potáhnout dort jinou hmotou. Tak jaká na tom hezkém dortíku je ???
nahlásit
luarka
(upraveno)
6. 11. 2007, 17:40
@Petulka78
Teda Peti, Vy jste taky pěkná šikulka!! Ten dort s myšičkama se Vám móóócc povedl!!! Já ho dělala myslím že minulý rok a byla s ním tedy pěkná piplačka... Nerada napojuju kulaté spoje.. jde to těžko. Já dělám klasický marcipán (tedy spíš mléčnou hmotu). Na tento dort - je dost velký jsem spotřebovala celé sušené polotučné (ne plnotučné) mléko (400g), cukr moučka (200g-vždy polovinu co suš. mléka) - VŠE PĚKNĚ PROSÍT (teď jsem to neudělala a měla jsem tam hrudky...:o(((( ) a jen asi lžičku másla a někdy když se mi chce tak dám mandlovou tresť. No a pak jen vodu (pozvolna přidávat) asi tak 2 lžíce.. jak kdy. Proto radši pomalu, protože jestli to přelijete, tak to bude měkká kaše a už s tím nic nenaděláte. A pak jen pěkně zpracovat na vále a pokud se hodně lepí na ruce, tak přidat zase trochu másla. Není těžká, ale zato je pěkně hladká. Válím ve fólii, nejlépe takové ty sáčky od oblečení (né mikroten) ty hladké. A zabalit ať Vám neschne.. Děkuji moc za pochvalu a pak písněte až zas budete něco pěkného tvořit kouknu se!!! Katka
nahlásit