Klárčina bašta
Potřebné ingredience
Kuřecí plátky , spodní stehna Koření – Argentina gril,petrželka,sůl a pepř , Česnek (granulovaný nebo čerstvý) , Smetana , Sýr – eidam nebo cihla , Šunkový salám – junior,gothaj(nejlepší je štangle z Lídlu,kuřecí s paprikou),
Postup přípravy
Maso naložíme na 2 hodiny v již zmíněném koření,poté maso dáme do zapékací mísy nebo plechu,na to česnek,nastrouhaný sýr a nastrouhaný salám a zalijeme smetanou. Dáme zapéct do trouby !
Podáváme s hranolkami ..
Toto jídlo jsem si vymyslela a má opravdu vynikající chuť :)
Podáváme s hranolkami ..
Toto jídlo jsem si vymyslela a má opravdu vynikající chuť :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé