Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Bailis

0.0
Bailis

Potřebné ingredience

Nevím jak se to slovo správně píše, ale je to karamelová mňamka. Podobné vaječnému koňaku, ale lepší :-)

2 salka
mandlová tresť
0.5 l mléka
0.5 l rumu
1 mandlový pudink

obě salka uvaříme, plechovku ponoříme celou do vody ( 3/4h v papiňáku, nebo 2-3h na plotně)
pokud chcete šetřit enerii můžete dát plechovek vařit víc a ty pak skladovat uvařené v lednici

Uvaříme pugink a po vychladnutí ušleháme se salkem. Musí mít stejnou teplotu, aby se nesrazilo.
Nalijeme tresť - podle chuti, rum a přecedíme přes cedník, nebo látku, jak jste zvyklí.
Pokud chcete pití zjemnit, naředit, mít více aloholové - přidejte mléko, smetanu, rum

Postup přípravy

Nevím jak se to slovo správně píše, ale je to karamelová mňamka. Podobné vaječnému koňaku, ale lepší :-)

2 salka
mandlová tresť
0.5 l mléka
0.5 l rumu
1 mandlový pudink

obě salka uvaříme, plechovku ponoříme celou do vody ( 3/4h v papiňáku, nebo 2-3h na plotně)
pokud chcete šetřit enerii můžete dát plechovek vařit víc a ty pak skladovat uvařené v lednici

Uvaříme pugink a po vychladnutí ušleháme se salkem. Musí mít stejnou teplotu, aby se nesrazilo.
Nalijeme tresť - podle chuti, rum a přecedíme přes cedník, nebo látku, jak jste zvyklí.
Pokud chcete pití zjemnit, naředit, mít více aloholové - přidejte mléko, smetanu, rum
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie